Ξεκινήστε από εδώ

Εάν είστε μηχανικός

Μηχανικοί

Άμεσα οφέλη για τους μηχανικούς/μελετητές κατασκευής οικοδομών:

Οικοδομικοί Κανονισμοί
  • Εκπληρώστε και ξεπεράστε τους νέους αυστηρούς οικοδομικούς κανονισμούς.

 

Tα δομικά στοιχεία υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων κανονισμών ενεργειακής απόδοσης στην χώρα μας (ΚΕΝΑΚ) και στην Ε.Ε. με συντελεστή θερμοδιαπερατότητας (U) μικρότερο του 0,2 W/(m2K) κατατάσσοντας την κατοικία στην ενεργειακή κατηγορία Α+, κατάλληλα για Passive Houses.

 

Το πάνελ SIP της Green Panel έχει τιμή συντελεστή u =0.22 W/m2/K ενώ με την τοποθέτηση πρόσθετης εξωτερικής θερμομόνωσης (θερμοπρόσοψη) επιτυγχάνεται τιμή συντελεστή u =0.12 W/m2/K

 

Η δομοστατική επάρκεια των κτιρίων SIP είναι σημαντικά ανώτερη από αυτήν ενός συμβατικού κτιρίου με σκελετό ως προς την αντοχή.

 

Τα SIP στην στατική επίλυση λειτουργούν ως διατμητικοί τοίχοι και επιλύονται με την Laminate Theory σύμφωνα με την ETAG 019 της ΕΕ και τον Ευροκώδικα 5 ECS ‘Σχεδιασμός ξύλινων κατασκευών’

 

Αρχιτεκτονική Ευελιξία
  • Ικανοποιήστε τις αρχιτεκτονικές σας ιδέες.

 

Το σύστημα κατασκευής με πανελ SIP της Green Panel έχει σχεδιαστεί για όλα τα σχέδια κτιρίων. Η δομή του πάνελ καθιστά δυνατή τη συναρμολόγηση σχεδόν οποιουδήποτε σχήματος. Τα πάνελ φτάνουν στο χώρο κομμένα στις διαστάσεις και είναι έτοιμα για άμεση εγκατάσταση σύμφωνα με το σχέδιο εγκατάστασης.

 

Επίσης μέσω της μείωσης του πάχους των τοίχων του κτιρίου (0,12 μ.) έχουμε αύξηση του οφέλιμου χώρου καθώς και μείωση της κάλυψης του κτιρίου στο πάχος των τοίχων λόγω του μονωτικού υλικού.

 

Η απουσία υποστηλωμάτων και δοκών εφόσον οι τοίχοι ε΄΄ιναι φέροντες, καθώς και χώρου μηχανοστασίου, προσδίδει ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Οικονομία
  • Μειώστε το ενεργειακό κόστος, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του κτιρίου.

 

Όπως γνωρίζετε, η θερμική απόδοση βασίζεται σε κάτι περισσότερο από την τιμή R του υλικού. Όταν υπάρχουν πραγματικοί παράγοντες όπως η διείσδυση αέρα, οι ακραίες θερμοκρασίες και η θερμική γεφύρωση, η μόνωση από υαλοβάμβακα που τοποθετείται στο πεδίο μπορεί να χάσει περισσότερο από το ήμισυ της τιμής R.

 

Έρευνα έχει επανειλημμένα δείξει ότι τα SIP παρέχουν συνεχή μόνωση που θα διατηρήσει την δηλωμένη τιμή R για όλη τη διάρκεια ζωής του σπιτιού.

Μείωση Κόστους
  • Mειώστε το μέγεθος του εξοπλισμού θέρμανσης και ψύξης.

 

Επειδή τα πάνελ SIP δημιουργούν ένα πιο στεγανό κέλυφος κτιρίου, μπορείτε στην πράξη να μειώσετε το μέγεθος του εξοπλισμού θέρμανσης και ψύξης.

Εξοικονόμηση Χρόνου
  • Εξοικονομείστε έως 60% του χρόνου αποπεράτωσης του σπιτιού για τον πελάτη σας

 

Ο χρόνος παράδοσης των υλικών από το εργοστάσιο της Ρουμανίας συμπεριλαμβανομένης

της προσυναρμολόγησης είναι περίπου 2 μήνες από την παραγγελία και η τοποθέτηση

ολοκληρώνεται σε μερικές ημέρες.

 

Οι υπόλοιπες εργασίες απαιτούν 2 μήνες ακόμη για να ολοκληρωθεί το σπίτι προς κατοίκηση.

Προστασία του Πλανήτη
  • Παράγετε λιγότερα απόβλητα εργοταξίου.

 

Υπάρχουν πολύ λιγότερα απόβλητα σε ένα κτίριο σχεδιασμένο με τεχνολογία SIP από ότι σε ένα συμβατικό κτίριο, διατηρώντας πιο καθαρό το εργοτάξιο και μειώνοντας το κόστος για την διαχείρηση των αποβλήτων (σύμφωνα με το ΣΔΑ)

Διαβάστε περισσότερα στα Πλεονεκτήματα των πανελ SIP και επικοινωνείστε μαζί μας προκειμένου:

  • Να σας δώσουμε τεχνογνωσία για τη σύνταξη της στατικής μελέτης του κτιρίου ή να την αναλάβουμε εξ ολοκλήρου

  • Να σας δώσουμε στοιχεία για την εκπόνηση συγκεκριμένης άδειας οικοδομής με πανελ SIP της Green Panel.

  • Επίσης μπορείτε να αναλάβετε την εκπόνηση αδειών οικοδομής σε πελάτες μας.