Επιπλέον Δυνατότητες

Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας (περιλαμβάνεται στην προσφορά)

Αερισμος

Το ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον σε μια κατοικία εξαρτάται από την θερμοκρασία και τον καθαρό αέρα. Αλλά τα νέα ενεργειακά αποδοτικά σπίτια είναι κατασκευασμένα για να είναι αεροστεγή, ώστε να μην χάνουν ενέργεια.

 

Η ανανέωση με καθαρό αέρα γίνεται περισσότερο απαραίτητη και τα ανοικτά παράθυρα δεν είναι η λύση. Η Green Panel πρωτοπόρος στις ενεργειακές κατοικίες εξ αρχής θεώρησε απαραίτητη την χρήση συστημάτων HRV (Heat Recovery Ventilator) δηλαδή εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας, που εφαρμόζει σε όλες της χώρες της Ευρώπης.

Έτσι εξασφαλίζει και εγγυάται την καθαρότητα και τη σωστή ποιότητα του εσωτερικού αέρα και επιτυγχάνεται η Θερμική Άνεση και η Υγιεινή Ατμόσφαιρα με την Απόρριψη ρύπων και μικροβίων από τον χώρο, χωρίς να αποβάλλεται η Θερμότητα (ενέργεια) στο περιβάλλον, γεγονός που συμβαίνει όταν ανοίγουμε τα παράθυρα για τον ίδιο σκοπό.

 

Μία μονάδα σε κάθε χώρο με συνδυασμένη λειτουργία, επαρκεί για δημιουργήσει συνθήκες άνεσης και υγιεινής στην κατοικία και περιλαμβάνεται στη βασική προσφορά σπιτιού της Green-Panel

Φωτοβολταϊκά στη στέγη

Φωτοβολταικα στη στέγη

Τα φωτοβολταικα σε στεγες είναι συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά με προορισμό την τοποθέτησή τους σε στέγες κτιρίων για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. 

 

Τα οικιακά φωτοβολταικά αποτελούν την πιο δημοφιλή χρήση της ηλιακής τεχνολογίας καθώς τα νοικοκυριά είναι οι καταναλωτές εκείνοι που έχουν ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

 

Η απόδοση της επένδυσης αγγίζει και ξεπερνάεισε ορισμένες περιπτώσεις το 10% του αρχικού κεφαλαίου χωρίς να συνυπολογίζεται το περιβαλλοντικό και κοινωνικό όφελος. 

 

Κάθε περίπτωση (στέγη ή ταράτσα) όμως είναι διαφορετική και απαιτεί εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό για τη βέλτιστη εκμετάλλευσή της.

Φυσικός φωτισμός με φωτοσωλήνες

Φωτοσωλήνες 1

Το φυσικό ηλιακό  φως προσφέρει ευεξία και ψυχική υγεία. Το γνώριμο στην όραση φυσικό ηλιακό φως που παρέχεται ελεγχόμενα και ομοιόμορφα στο χώρο από τους φωτοσωλήνες επιδρά θετικά στον άνθρωπο δημιουργώντας αίσθημα άνεσης και ευεξίας, δεν προκαλεί κόπωση όπως ο τεχνικός φωτισμός, δεν αλλοιώνει και αναδεικνύει τα πραγματικά φυσικά χρώματα των αντικειμένων προσφέροντας  οικείο, φιλικό και υγιεινό περιβάλλον.

Οι φωτοσωλήνες αποτελούν πλέον τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα ημερήσιου φυσικού φωτισμού. Είναι εύχρηστοι, αποτελεσματικοί, προσφέρουν εκπληκτικά ευχάριστο περιβάλλον και 100% εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Σε όλους τους φωτοσωλήνες δύναται να τοποθετηθεί εσωτερικά ειδικός λαμπτήρας LED για νυκτερινή χρήση

 

Οι φωτοσωλήνες της Solarlight Hellas με την οποία συνεργαζόμαστε, διαθέτουν Θόλο από εξαιρετικής ποιότητας κρύσταλλο Βοημίας (Bohemian Tempered Crystal), ειδικό σχεδιασμό συλλογής του ηλιακού φωτός  (Intelligent Ray Catcher Glass), ενώ παράλληλα είναι αυτοκαθαριζόμενοι.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Φωτοσωλήνες 2
Φωτοσωλήνες 3
Φωτοσωλήνες 4
Φωτοσωλήνες 5

Σύστημα ελέγχου δικτύου ύδρευσης Rehau RE.GUARD

Rehau

Οι ζημιές από το νερό είναι συχνότερες απ’ ό,τι νομίζουμε και, συχνά, η ασφαλιστική εταιρεία καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος από το πραγματικό κόστος.
Το RE.GUARD, το έξυπνο σύστημα ελέγχου του νερού, εντοπίζει σπασμένους σωλήνες και μικροδιαρροές και αποτρέπει πλήρως μεγαλύτερες ζημιές εξαιτίας του νερού.

Το σύστημα επιτηρεί σε μόνιμη βάση την εγκατάσταση πόσιμου νερού μέσω τοποθετημένων αισθητήρων ροής πίεσης και θερμοκρασίας στον χώρο εγκατάστασης.

 

Μετά την υπέρβαση προκαθορισμένων οριακών τιμών το σύστημα RE.GUARD διακόπτει την παροχή στην σωλήνωση μέσω μιας ενσωματωμένης, μηχανοκίνητης σφαιρικής βαλβίδας.

Στη συνέχεια εμφανίζει και στέλνει ασύρματα ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Smart home

Smart Home 1

Η εγκατάσταση ενός συστήματος Smart Home είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε μια σύγχρονη κατοικία, αφού επιτυγχάνει:

 

Ιδανική θερμική άνεση & συνθήκες εσωτερικού περιβάλλοντος για τους κατοίκους

 

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας & κατ’ επέκταση χρημάτων

Ενεργειακό έλεγχο με μέτρηση & καταγραφή της ηλεκτρικής κατανάλωσης

 

Απόλυτο έλεγχο σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ή στα συστήματα που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως στα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά, την γκαραζόπορτα, τα αυτόνομα κλιματιστικά μηχανήματα, την καφετιέρα, το αυτόματο πότισμα, κ.λ.π.

 

Απομακρυσμένη πρόσβαση & διαχείριση μέσω του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή

 

Επιπλέον ασφάλεια & έγκαιρη ενημέρωση στον συντηρητή του συστήματος όταν κάτι δεν πάει καλά

Smart Home 5