Επιπλέον Δυνατότητες

Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας (περιλαμβάνεται στην προσφορά)

Αερισμος

Το ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον σε μια κατοικία εξαρτάται από την θερμοκρασία και τον καθαρό αέρα. Αλλά τα νέα ενεργειακά αποδοτικά σπίτια είναι κατασκευασμένα για να είναι αεροστεγή, ώστε να μην χάνουν ενέργεια.

 

Η ανανέωση με καθαρό αέρα γίνεται περισσότερο απαραίτητη και τα ανοικτά παράθυρα δεν είναι η λύση. Η Green Panel πρωτοπόρος στις ενεργειακές κατοικίες εξ αρχής θεώρησε απαραίτητη την χρήση συστημάτων HRV (Heat Recovery Ventilator) δηλαδή εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας, που εφαρμόζει σε όλες της χώρες της Ευρώπης.

Έτσι εξασφαλίζει και εγγυάται την καθαρότητα και τη σωστή ποιότητα του εσωτερικού αέρα και επιτυγχάνεται η Θερμική Άνεση και η Υγιεινή Ατμόσφαιρα με την Απόρριψη ρύπων και μικροβίων από τον χώρο, χωρίς να αποβάλλεται η Θερμότητα (ενέργεια) στο περιβάλλον, γεγονός που συμβαίνει όταν ανοίγουμε τα παράθυρα για τον ίδιο σκοπό.

 

Μία μονάδα σε κάθε χώρο με συνδυασμένη λειτουργεία, επαρκεί για δημιουργήσει συνθήκες άνεσης και υγιεινής στην κατοικία και περιλαμβάνεται στη βασική προσφορά σπιτιού της Green-Panel

Φωτοβολταϊκά στη στ΄΄εγη

Φωτοβολταικα στη στέγη

Τα φωτοβολταικα σε στεγες είναι συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά με προορισμό την τοποθέτησή τους σε στέγες κτιρίων για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. 

 

Τα οικιακά φωτοβολταικά αποτελούν την πιο δημοφιλή χρήση της ηλιακής τεχνολογίας καθώς τα νοικοκυριά είναι οι καταναλωτές εκείνοι που έχουν ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

 

Η απόδοση της επένδυσης αγγίζει και ξεπερνάεισε ορισμένες περιπτώσεις το 10% του αρχικού κεφαλαίου χωρίς να συνυπολογίζεται το περιβαλλοντικό και κοινωνικό όφελος. 

 

Κάθε περίπτωση (στέγη ή ταράτσα) όμως είναι διαφορετική και απαιτεί εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό για τη βέλτιστη εκμετάλλευσή της.

Φυσικός φωτισμος με φωτοσωλήνες

Φωτοσωλήνες 1

Το φυσικό ηλιακό  φως προσφέρει ευεξία και ψυχική υγεία. Το γνώριμο στην όραση φυσικό ηλιακό φως που παρέχεται ελεγχόμενα και ομοιόμορφα στο χώρο από τους φωτοσωλήνες επιδρά θετικά στον άνθρωπο δημιουργώντας αίσθημα άνεσης και ευεξίας, δεν προκαλεί κόπωση όπως ο τεχνικός φωτισμός, δεν αλλοιώνει και αναδεικνύει τα πραγματικά φυσικά χρώματα των αντικειμένων προσφέροντας  οικείο, φιλικό και υγιεινό περιβάλλον.

Οι φωτοσωλήνες αποτελούν πλέον τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα ημερήσιου φυσικού φωτισμού. Είναι εύχρηστοι, αποτελεσματικοί, προσφέρουν εκπληκτικά ευχάριστο περιβάλλον και 100% εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Σε όλους τους φωτοσωλήνες δύναται να τοποθετηθεί εσωτερικά ειδικός λαμπτήρας LED για νυκτερινή χρήση

 

Οι φωτοσωλήνες της Solarlight Hellas με την οποία συνεργαζόμαστε, διαθέτουν Θόλο από εξαιρετικής ποιότητας κρύσταλλο Βοημίας (Bohemian Tempered Crystal), ειδικό σχεδιασμό συλλογής του ηλιακού φωτός  (Intelligent Ray Catcher Glass), ενώ παράλληλα είναι αυτοκαθαριζόμενοι.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Φωτοσωλήνες 2
Φωτοσωλήνες 3
Φωτοσωλήνες 4
Φωτοσωλήνες 5

Smart home

Smart Home 1

Η εγκατάσταση ενός συστήματος Smart Home είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε μια σύγχρονη κατοικία, αφού επιτυγχάνει:

 

Ιδανική θερμική άνεση & συνθήκες εσωτερικού περιβάλλοντος για τους κατοίκους

 

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας & κατ’ επέκταση χρημάτων

Ενεργειακό έλεγχο με μέτρηση & καταγραφή της ηλεκτρικής κατανάλωσης

 

Απόλυτο έλεγχο σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ή στα συστήματα που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως στα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά, την γκαραζόπορτα, τα αυτόνομα κλιματιστικά μηχανήματα, την καφετιέρα, το αυτόματο πότισμα, κ.λ.π.

 

Απομακρυσμένη πρόσβαση & διαχείριση μέσω του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή

 

Επιπλέον ασφάλεια & έγκαιρη ενημέρωση στον συντηρητή του συστήματος όταν κάτι δεν πάει καλά

Smart Home 5